Regie over je Leven

Regie over je Leven

Voel je je geleefd en ben je de regie kwijt?
Nieuwsgierigheid naar een mindfulness-training, omdat je:

 • je gestrest voelt,
 • in onvrede met het leven leeft,
 • vastgelopen bent in je werk
 • te veel moet multitasken en niet weet hoe het anders kan,
 • een verslavende gewoonte hebt ontwikkeld.

Vul maar in, je:

 • min-of-meer in een vorm van crisis leeft en zó graag anders wilt;

Je wilt zo graag zeggen:

 • ik leef,
 • ik heb regie over mijn leven,
 • ik ervaar rust in mezelf,
 • ik ervaar ruimte in tijd,
 • ik kan de moeilijkheden die op mijn pad komen ‘hebben’, omdat ik begrijp waarom ik ze heb.
 • ik kan mijn stress be-antwoord-en.

Mindfulness is paradoxaal. Het resultaat dat je probeert te bereiken, is er namelijk al. Je moet het alleen nog leren ervaren, wie jij al helemaal bent. In de training ben jij-zelf de expert. In de training kun je door bewust-zijn, inzicht, rust, wijsheid, vreugde, geluk aanraken, ver-innerlijken. De training is een oefening in het besef dat het moment van nu ons echte leven is.

‘Je kunt de golven niet tegenhouden. Je kunt wel leren surfen’- Jon Kabat-Zinn
Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg’ – Thich Nhat Hanh